Sticks And Stones May Break My Bones


25 Februari 2011

But words can never hurt me

Dagens irritationsmoment- förutom det faktum att jag är LUSPANK på grund av det faktum att de inte stallt av min gamla moppe- trots det faktum att jag ringde dem I NOVEMBER, så de har fortsatt dragit 500 pix i månaden.

THANKS A BUNCH ASSFUCKS.


Ska ringa dem på måndag och släppa lös vreden. Men tillbaka till vad jag sa från början, dagens irritationsmoment var det faktum att jag inte lyckats göra allt jag tänkt göra på lovet. Hade till och med planerat att köpa gymkort nu och börja på lovet. Mjukstarta si sådär.

Men det kan jag ju glömma nu.


Hycklare. Det irriterar mig också något förbannat. Sure, man kan ändra åsikt- fuck, det har jag aldrig sagt något annat. Har du en åsikt och ändrar den, good for you. Men att inte stå för vad man sagt. Att ta bort inlägg med åsikten man hade (bara några dagar innan) och låtsas som ingenting. Att totalt ändra riktning på vad man sagt innan och sen inte ens kan stå för att man har sagt det, eller erkänna att man ändrat sin åsikt... då är man banne mig inte "mogen".

"Det är inget fel i att ändra åsikt. Att våga ändra uppfattning är ett tecken på mognad"
Sure. Men stå åtminstånde för det. Och erkänn åtmindstånde att du ändrat åsikt.
Men istället tar du bort hela inlägg, du tar bort kommentarer som inte klappar dig på ryggen och säger hur smart och underbar du är. Which you aren't btw, love.

Jag menar, gud, väx upp stumpan.

You're about to get slapped in the face bitch, cause the world don't give a fuck about what you say or what you want. It isn't interested in your feelings or your hurt, so grow up and move on. Despite your belief to the contrary, you can't bitchslap the world. But it can slap you from here to china and right back down to earth.
You ain't no angel, maybe nothin' but a  sinner, but when it comes to maturity- you're obviously a beginner.
But don't take my word for it, I'd love to see it make you cry as it crashes down on your ass and force you to finally grow up into a big girl. Mommy ain't gonna pay your way through it forever darlin',
and boys won't either when you're on the streets, poor and diseased with a baby on your knees.
(^ moi)

Men varför ta mig på orden? Som sagt, jag längtar till den dan världen krashar ned på den tjejen och hon lär sig att hennes idé om att bli populär och älskad av alla genom att BS:a sig genom världen faller igenom.
Verkar vara ändå sättet hon lär lära sig på.

Aja. Anyway, I'm so done with this. Nu blir det té, tv, lillsyrran och sms till killen. <3






Dear life, please don't send anymore lemons...

16 Februari 2011

...I've got enough lemonade

So, what has happened today? Förutom att min syrra (den äldsta av mina två små systrar) fick mig just att vilja skaffa den där tatueringen som varit inplanerad sen jag var... typ 16? FUCK ME BACKWARDS. Och den kommer kosta mig också, damnit.

Dessutom har vi börjat snacka om att alla tre skaffa en liten likadan- något som är oss, typ. Att det ska vara så fucking hard to explain. Shitfuck. Aja, vet iaf en annan jag vill ha själv (förutom de biljonerna andra), vilket är en text där det står: Just breathe.

Och så ska man tvingas se filmen Chocolat nu, fucking smör- hatar smörfilmer som fan, och gillar den definitivt inte så som man gjorde innan (då var den iaf ok) men nu.... fitta, vad sugit. Och så otroligt smörig och inte alls likt boken. Som btw var underbar. Dessutom ska man börja på ett JÄVLIGT seriöst fördjupningsarbete efter lovet (vilket är efter helgen!) och jag har ingen helvetes fittknullande aning om WTF jag ska skriva om. SUCK!

Nu sitter man iaf och kollar designs ändå. Min plånbok ligger i ett hörn och gråter, skrikandes obceniteter.
Can't blame it. Betalat den där helvetes jävla skolräkningen idag- WHICH BTW IS A FUCKING ROBBERY, och Merlin säsong 3.

Väntar fortfarande på att CSN - aka bitchfuck demonen från den nedersta kretsen i helvetet, ska ge mig mitt studiebidrag som jag sökt för den här terminen. Suck. Dessutom måste man ladda på busskortet imorrn så man kan ta sig till skolan och hem igen. WHOOPDIDOO, you fucking ho. Hates!

Pengarna sinar som in i fittsoppan nu. Aja, vet att det finns andra som inte har det lika enkelt just nu- så ska sluta nu. Här är iaf lite mer musik, tror fan att jag ska ta mig i fucking kragen och adda en video/låt till varje inlägg.




Yet Another Day That Ends With Day.

8 Februari 2011

Sunday, Monday, Tuesday, They're All The Same

Varit sjuk sen typ lördags. Masade i alla fall mig iväg idag- har inte råd med att missa fler dar, damnit. Fick ett samtal från "okänd" idag, mitt i lektionen. Fucking typiskt. Svarade inte, men visade sig vara kuratorn/studievägledaren. Hon om någon borde väl veta när jag har lektion och inte och därför ringa "accordingly"? Fucking replacement NOOB. What the fuck she wants is another question.

Ah well, antar man får reda på det imorrn. yay.... Fittsoppa. Som om man inte hade TILLRÄCKLIGT mycket att göra. AND GUESS WHAT, IT GETS BETTER! Har en samhällsuppgift som ska vara inte imorrn kl:18.00 som jag inte fick reda på förrän idag.

THANKS LIFE, FOR KICKING ME IN MY NON-EXISTANT FUCKING BALLS WHEN I'M ALREADY DOWN!

Ashat. Oh, just ja. Har börjat prata lite med min long-lost kusin som man inte har pratat med på... gud, jag vet inte hur länge. Det däremot är kul. Men min karma hittar säkert något sätt att fucka upp det på. Just my luck, liksom.

Maten i skolan var hemskt btw. USCH OCH BLEUGH. Hur man kan få jobb som "huvudkock" på en skola, eller ens få kalla sig kock när man inte ens kan göra jävla POTATISMOS är bortom mig. Och det är inte det enda de lyckas fucka upp. Kaffet smakar kloak, som om det stått från dan innan (vilket jag vet att det def inte gjort- men smaken smakar bak) och detta betalar man för. Sweet Jesus.

Dagen blev iaf bättre när man träffade mamman sin och ena systerystern. Plus att man fick ju säsong 3 av Merlin (Awesome fucking show, I tell you, doll) och prata med pojken sin efter det. Så söt och glad när han fick reda på vad han skulle få i förtidig Alla Hjärtans Dag present, och när han är glad blir jag uberglad.

Det borde fan vara olagligt att le så där, eller skratta som han gör. Söta, sexiga lilla jävel X)

Känns ändå på något sätt som om alla dagar liksom är likadana. Inte precis, men tillräckigt mycket. Fast det är säkert jag som börjar bli trött på skolan nu. Fucking typiskt. Och nu är det nån liten idiot till fittsoppa utanför som står och gasar o har sig som en retarded raggare. FUCK ME BACKWARDS. Karma strikes again!

Tänkte avsluta med en liten lista, courtesy of my darlin' sis;

DAGENS KLÄDER: Jeans och svart munktröja
DAGENS FRISYR: Utsläppt, bara blåst på morrn'
DAGENS SMINK: MASCARA <3
DAGENS VILL HA: Chips
DAGENS PLANER: Sova, Sova, Sova
DAGENS JOBBIGA: Mat, Kurator, UPPGIFT.
DAGENS HUMÖR: Sjuk men feberfri.
DAGENS SJUKA: Att jag faktiskt tog mig upp imorse trots att jag var helt åt helvete
DAGENS LÄNGTAN: Pojk
DAGENS BEROENDE: MER- äppelsmak
DAGENS MUSIK: The Corrs - All in a Day <3
DAGENS MÅSTEN: Äta ordentligt!
DAGENS VÄDER: Grått och kallt och blött.
DAGENS ORD: Fittsoppa.

Oh just ja, nu kom jag på något jag glömde skriva. Fick se prover i mikroskåp från tjocktarmen, levern och ändtarmen, WOOT FUCKING YEAH, NOT! Inte bra när man mår illa, som om det inte vore åt helvete att man var tvungen att sitta på en jävla fittsopps buss i 40 min imorse när man mådde illa som in åt helvete. Fuck no, inte en chans i havet att jag kollade. Bleugh.

Iaf, en låt som jag lyssnat på idag och fått mig må så mycket bättre; All in a day med The Corrs.





Don't you know? Darling, you're beautiful

6 Februari 2011

Where to start... or rather, when will it end?

Blivit manad att skriva oftare. Händer inte lika ofta nu förtiden. Är alltid något annat. Antingen är det skolan, och när man kommer hem orkar man inte, eller så sover man borta och då har man ingen dator. Och hur jävla irriterande är det att skriva ett riktigt blogg inlägg från sin mobil. Pytteliten text och stavfel och... nej. Gramatik polisen i mig får ögon tics vid bara tanken. Kort sagt; blogg inlägg från mobilen + T9 = FITTSOPPA.

Det är mitt nya, påhittade, favorit svärdord nu btw. Fittsoppa.

Iaf, om det inte är det så gör man något annat. Som att dricka gigafucking amounts med alcohol. NOM! Så, vad ska jag skriva ned i bloggen idag (eftersom klockan är halv helvetes fem på morgonen och jag inte kan sova). Skulle kunna skriva om en förjävlig skitdröm jag hade och hur sur jag blev över vissa saker efter det.

Stör mig bara som fan på småsaker nu pga av den sketna drömmen. Men iaf, det är något jag definitivt inte vill skriva om här. Det finns gränser. Dessutom, hur kul skulle det vara att läsa om min förbannade paranoia?

Kan dock skriva om att jag hade det JÄVLIGT kul i fredags. Haha, gick till resecentrum på morrn' för att möta Linn och hennes pojk o ta bussen till skolan. Hade inga planer för då och så säger Linn "du kommer väl till Chrille på fredag?" och jag står där lite halvdant, för jag vet inte och så kommer hennes pojk. "Du kommer. INGA MEN."

OKEJ! :) Inte fan säger man nej till att ha det kul med underbara människor, och dricka NOM! samtidigt!
Inte är man helt dum i dumbollen.

Hade kul till gamla, gamla låtar, galenskaper och sen blev ju ens egna pojk ditdragen. MAHA!

Sen fick man reda på att den där irriterande jävla muppjävel-rövhålet ens syster är ihop med inte kan hålla händerna från andra. Den killen ska bannemig ha en höger. Och hon andra tjejen är fan inte bättre. Inte förvånande dock men tanke på hur hon betett sig innan. Hon och hennes systrar är alla lika mycket jävla !#@?/¤".

Verkar fan som om alla tre misstagit sina fittor för svängdörrar.
MER FUCKING TRAFFIKERAT ÄN MOTORVÄGEN RUNT JULAFTON.

Gud bevare oss om de någonsin får barn.

Iaf, i min andra systers blogg "anda" tänkte jag avsluta med en lista. Kanske kan få mig på ett bättre humör, för just nu är jag på världens skithumör. So this one goes out to you, darlin' och musiken jag länkar till går till min andra darlin' syster- som förtjänar jäkligt mycket bättre. Ni är båda underbara, vackra och älskade, och ni förtjänar någon som vet om det och som älskar er med allt de har. <3


EN LISTA!
Nämn något som gjorde dig glad igår: Linn, Emma, Jimmy och alla andra söta människor :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: SOV!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Skrev fortfarande på det här långa jävla inlägget, såklart!
Det sista du sa högt: Te.
Det senaste någon sa till dig: Puss på dig <3
Vad har du druckit idag: Cola och te!
Vad var det senaste du åt: En pizza bit.
Vad var det senaste du köpte: Alcohol igår.
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun? :P
Vad är det för väder hos dig nu: Fittsoppsväder. Dvs mörkt och kallt som in i helvete.
Godaste glassmaken: Choklad eller... lakris!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske det kanske ;P
Sover du tungt: Skulle inte vakna ens om de började bomba utanför. Fucking underbart tungt.
Drömmer du mardrömmar: Drömde en igår. Händer ibland.
Trivs du med ditt jobb: No worky. Går på ett fängelse som kallas skola.
Favoritklädsel: Myskläder
Favoritlåt just nu: Enya - Braveheart theme.
Vad ser du om du tittar till höger: Ipod sladd och en ful tråkigt vit vägg.
Vad gör dig glad just nu: Wouldn't you like to know, you nosy bitch list :P
Vad ska du göra härnäst: Länka en youtube video och sen SOVA.
Höger eller vänsterhänt: vänsterhänt
Humör just nu: Trött och förbannad.
Favoritgodis: -
Kläder just nu: Svart linne och jeans
Sommarplaner: Inte bestämt än. Långt kvar ju. ÄR JU FAN I MIG FORTFARANDE VINTER.
Hur många kuddar sover du med: 3-4 +
Spelar du något instrument: nej
Morgon eller nattmänniska: NATT.
Vad är viktigast för dig: -
Är du kittlig: I'd tell you, but then I'd have to kill you and dispose of your body...
Snarkar du: NOPE.
Stjärntecken: Skytt.
Äckligaste insekten: Spindlar! Definitivt spindlar!
Stökigt eller välstädat: Stökigt.
Längtar du mest efter just nu: SOL. Pengar. Pojk. And dirty, dirty things XP

Älskar Sarah McLachlan. Hennes låtar är alla underbara och med budskap.
Älskling, hoppas du ska se och läsa det här och inse att du förtjänar så otroligt mycket mer. Du är rolig, någon man ser fram emot att träffa varje dag. Du är vacker och fullständigt underbar. Och du ger människor andra chanser.

Men när folk sviker de chanserna, när de sårar dig igen- när du gett alla chanser du har så kanske det är dags är skapa ett liv utan dem? Varför ha människor i ens liv som inte ger tillbaka all den kärlek de får?

Du förtjänar att vara lycklig. Varje minut av varje dag.

Glöm aldrig någonsin det. <3






Namn: Rianne
Bor: Örebro
Ålder:
22
Övrigt: "I tried being reasonable, I didn't like it." Clint Eastwood




RSS 2.0