A Bright New Day

18 December 2009

The RAAAAGE, borta! :)
That's right folks, inge svärande idag inte (från o med nu- svärde som en borstbindare imorse) och varför?

FÖR ATT JAG KOM IN- HELL YES. Fuck. Det varade i ungefär två sekunder. Tack o lov för att man inte lever på 1800-talet- då skulle jag sitta här o skriva med en äcklig tvål i munnen... dessutom kom inte toa-pappret förrän 1857 (random fakta). O just det, man kanske undrar vad fan jag snackar om (nej inte om toa-pappret, det är en annan historia) jag snackar om vad jag kom in på :P

ENTREPENÖRSKAP!
Nämnde jag att nu lär jag kunna få studiemedel? TACK GUD. Hur i helsike jag klarat mig de här sista månaderna utan pengar är ett mysterium. Det var nära där ett tag, att jag skulle DÖ ATT TRÅKHET. Fika på stan med Anna och kunna gå på bio/etc åtmindstånde 1gång i månaden är definitivt en nödvändighet.

JUL-LOV. FUCK YES. Inge bitch-fit monster eller bitch blast from the past förrän i Januari igen! :D
Om jag inte visste att mina perversa grannar kan se in i vardagsrummet så skulle jag fan i mig dansa och hoppa runt av glädje. LOL, skulle förmodligen not be a pretty sight.

Ska ut o shoppa sen med Anna (THANKS FUCK FOR BIRTDAY MONEY) om ett tag/senare idag- vilket betyder att man måste traska runt i den där jävla skiten de flesta går "Oooh, vad fint" snö-blask-helvetes-bleh. DO NOT WANT. Oh well, får åtmindstånde sno tillbaka min BFF (fulaste förkortningen någonsin btw) o ha det kul :D

Dessutom är det AVATAR imorrn med Nina! WHOOP WHOOP.

Dags för en till kopp te, förjäkla kallt här.
Todeloo!



Snö snö, ljuvliga skit-plask snö ♪

16 December 2009;

HAPPY NOW BITCHES?

Nah, men seriöst- nu har jag postat ett inlägg så inge mera gnat. Men tack för att ni läser? Även om det bara är för att få höra massa bullshit o pissed off rantings om allt och inget, som tydligen offends people?

IDAG VAR DET SNÖ UTE! YEAY Fitthelvete. Jag gillar fan inte snö alls. Det är kallt, blött o jävligt. Speciellt när skithelvetet smälter eller när det regnat. AHA SÅ DET ÄR 'FINT', men inte fan är det skönt att gå hem från busshållsplatsen o vara fucking BLÖT UP TILL KNÄNA. Ni kan få behålla skiten, jag tar hellre sommar solen.

På tal om busshållsplatsen, både igår och i förrgår var det någon som bara gick upp till mig o börja snacka som om vi känt varandra i flera jävla veckor. WHAT TEH FUCK. Jag känner fan inte dig, o inte har jag sett dig förut o inte fan bryr jag mig ett skit om att nån snubbe i KANADA tappat sitt öra?!

SERIÖST?

"Det var nån man som stått o väntat på bussen i -50 grader i tjugo minuter o när han kom hem lossnade hans öra..."

För det första, om den historien är sann är snubben är fucking pucko. Vem fan står ute i -50 grader utan en mössa?! VEM FAN GÅR ENS UT I DEN JÄVLA KYLAN?! För det andra, lämna mig ifred. Like seriously, not interested.

THANKS, BYE, GO FUCK A REINDEER.

Ugh. Jag kan åtminstånde pigga upp mig med att jag ska gå o se AVATAR på bio på Lördag :D
HELLS TO THE YES. Den ser så jävla bra ut! Technologi people, don't you just fucking love it? ... fast sen måste man dra sig hem efteråt genom den #¤%& SNÖN.

Hoppas man blir av med skiten efter jul.

JUL JUL STRÅLANDE JUL, nu är det inte långt kvar! :)
Dags för te!





Namn: Rianne
Bor: Örebro
Ålder:
22
Övrigt: "I tried being reasonable, I didn't like it." Clint Eastwood




RSS 2.0